شهادت یک اسیر دیگر فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی (۶ اسفند ۱۴۰۳) حمله ارتش صهیونیستی به رفح در جنوب غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) رای ممتنع ایران به قطعنامه‌های مربوط به اوکراین در سازمان ملل (۶ اسفند ۱۴۰۳) قطعنامه ضد روسیه در مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب رسید (۶ اسفند ۱۴۰۳)+جزئیات آرای کشورها ایران و سه کشور اروپایی درباره موضوعات هسته‌ای و رفع تحریم رایزنی کردند (۶ اسفند ۱۴۰۳) نتانیاهو همچنان فراری از جلسه محاکمه سرپرست اداره کل امور اتباع خارجی استانداری خراسان رضوی معرفی شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) عراقچی: جامعه بین‌المللی باید رژیم صهیونیستی را پاسخگو کند تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران (۶ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ پزشکیان: «جشنواره کتاب رشد»، گامی برای هم‌افزایی فرهنگی و تعالی آموزش است مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر شهید «سیدهاشم صفی‌الدین» برگزار شد+ فیلم پزشکیان: برای تسهیل شرایط فرزندآوری منتظر تصویب یا اصلاح قانون نیستیم عراقچی: در دهه‌های اخیر، ایران با تروریسم و تحریم‌های غیرقانونی رو‌برو بوده است نمایندگان رهبر انقلاب در مراسم تشییع پیکر شهید سیدهاشم صفی‌الدین حضور یافتند عراقچی: تهدید امروز جهان بیش از ۱۲ هزار کلاهک هسته‌ای است پزشکیان بر طرح جمع‌آوری فاضلاب شهر‌های ساحلی تاکید کرد رژیم صهیونیستی برای آزاد کردن گروه هفتم اسرای فلسطینی شرط گذاشت (۶ اسفند ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها عامل توسعه شهری است | سازمان همیاری حلقه اتصال دولت و شهرداری‌هاست دعوت به تظاهرات ضدصهیونیستی در سوریه در واکنش به اظهارات نتانیاهو مشخصات و قابلیت‌های جنگنده یاک ۱۳۰ + فیلم و عکس تنش بین زلنسکی و ترامپ بر سر ذخایر معدنی بالاگرفت همکاری‌های امنیتی، محور مذاکرات رهبران سومالی و لیبی کره شمالی: هیچ‌گاه برای لغو تحریم‌ها التماس نخواهیم کرد هیئت بلندپایه طالبان عازم ایران شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرباز‌های دارای مهارت تخصصی، از یک ماه کسری‌خدمت تا بخشش اضافه‌خدمت دریافت می‌کنند ابراز نگرانی شدید سازمان ملل درباره افزایش حملات در کرانه باختری (۶ اسفند ۱۴۰۳) بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس در دو نوبت صبح و عصر از فردا (۷ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

وزیر کشور: باید به‌شدت با فعالیت معاندان در فضای مجازی مقابله کنیم| راهی جز مصون‌سازی نداریم

  • کد خبر: ۱۳۹۰۵۳
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۴
وزیر کشور: باید به‌شدت با فعالیت معاندان در فضای مجازی مقابله کنیم| راهی جز مصون‌سازی نداریم
وزیر کشور با اشاره به فعالیت معاندان انقلاب در فضای مجازی تصریح کرد: راهی جز مصون‌سازی نداریم؛ البته به این معنا نیست که راه آن‌ها را باز بگذاریم بلکه باید با شدت مقابله کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی در نشست مجریان دومین سالگرد ارتحال علامه آیت الله مصباح یزدی با اشاره به توصیف رهبر معظم انقلاب از آیت الله مصباح که ایشان را مطهری زمان خواندند، اظهار کرد: در اوج تنازعات افکار مختلف در قبل و آستانه انقلاب، افکار شهید مطهری راهگشا بود.

وزیر کشور اضافه کرد: اگر افکار شهید مطهری در آن زمان نبود و جریان به حرکت درآمده را بر لب یک چشمه ناب و‌گوارا نمی‌نشاند، بسیاری از  جوانان انقلاب را از دست می‌دادیم.

وحیدی ادامه داد: اگر فضای انقلابی و جهادی به تحکیم اعتقادات و باور‌ها نینجامد، ممکن است در یک وضعیتی، دچار انحراف شوند، چنان‌که برخی به انحراف کشیده شدند.

وی اضافه کرد: غالب کسانی که منحرف شدند، پایه‌های قوی اعتقادی نداشتند. افراد دیگری هم بودند که دچار وسوسه‌های دیگری شدند.

وزیر کشور با بیان اینکه مسیر طولانی و دشورای در پیش داریم، خاطرنشان کرد: راه‌های زیادی در پیش است و رسیدن به نقطه اعتلا به سادگی ممکن نیست، رسیدن به عصر ظهور آمادگی می‌خواهد و امتحان‌ها باید داد. دکتر وحیدی عنوان کرد: در این امتحانات افرادی مردود می‌شوند و افرادی هم همچون شهید سلیمانی به درجات عالی دست می‌یابند.

وی افزود: در اوایل انقلاب که مباحث متعددی از سوی گروه‌ها مطرح می‌شد، علامه مصباح از جمله کسانی بود که در مناظرات تلویزیونی روشنگری می‌کرد.

وزیر کشور یادآور شد: علامه مصباح در جامعه آنگونه که باید شناسانده نشد و همچون شهید بهشتی مظلوم واقع شد و نگذاشتند همه از فضایل ایشان بهره‌مند شوند.

وحیدی با مهم دانستن برگزاری بزرگداشت علامه مصباح و نشر افکار ایشان، اظهار کرد: اگر منابع هویتی از بین بروند، انسان‌ها در بی هویتی دست به هر کاری می‌زنند. هتاکی‌های اخیر به این دلیل است که هویتشان از دست رفته است.

وی تاکید کرد: اعتقادات می‌تواند این هویت را تثبیت و حفظ کند. اگر این اعتقادات با محبت اهل بیت (ع) همراه شود، معجزه خواهد کرد.
تنها راه مبارزه با وسوسه‌های گسترده دنیای مدرن و البته جاهل، همین است.  

وزیر کشور با اشاره به فعالیت معاندان انقلاب در فضای مجازی تصریح کرد: راهی جز مصون‌سازی نداریم. البته به این معنا نیست که راه آن‌ها را باز بگذاریم بلکه باید با شدت مقابله کنیم.

وحیدی اظهار کرد: ما باید نسل جوان را برای گام دوم انقلاب آماده کنیم و لازمه آن، زنده نگهداشتن افکار شخصیت‌هایی، چون علامه مصباح است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->